Προσφορές

Προσφορές 2018!

1. Σύστημα συναγερμού

     Honeywell Αμερικής πλήρες

     εγκατεστημένο

     €490+ΦΠΑ!!

2. Σύστημα παρακολούθησης

     CCTV 3 καμερών με

     καταγραφικό

     εγκατεστημένο

     €480+ΦΠΑ!!

 3. Ετήσια συνδρομή κέντρου

λήψης σημάτων €120+ΦΠΑ!!

 

Η εταιρεία ΠΥΡ.SOS Φατούρος ΕΠΕ με τη σημερινή της μορφή και τις νέες εγκαταστάσεις της άρχισε τη λειτουργία της το Δεκέμβριο του 2010. Η ΠΥΡ.SOS διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Πυρασφάλειας.

Η εταιρεία μας εμπορεύεται, συντηρεί και αναγομώνει όλων των ειδών τους πυροσβεστήρες. Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός, η  αυστηρή τήρηση του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας, η πλήρης ιχνηλασιμότητα και η διατήρηση ιστορικού για κάθε πυροσβεστήρα με τη χρήση barcode σας διασφαλίζει για την σωστή λειτουργία τους σε περίπτωση ανάγκης.

Η εταιρεία μας επίσης εμπορεύεται και εγκαθιστά με δικό της προσωπικό, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ηλεκτρονικούς είδη πυρασφάλειας, συναγερμού και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης- καμερών πάντα υπό την επίβλεψη Μηχανολόγου Μηχανικού. Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις καθώς και εγκαταστάσεις υγραερίου.

Η έδρα μας βρίσκεται στην οδό ΒΙΠΕ, στο Θεριανό Βραχνεικών στη Πάτρα. Διαθέτουμε επαγγελματικές εγκαταστάσεις 800m2 ενώ διατηρούμε και υποκατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Πανεπιστημίου 10-12, στη Πάτρα.

Οικονομικά Στοιχεία: Ισολογισμός 2012,Ισολογισμός 2013,Ισολογισμός 2014